Patty Gardell, Billy Gardelli naine | Wiki/Bio, netovrtus, vanus ja karjr

Posted by Martina Birk on Friday, May 3, 2024

Kes on Patty Gardell?

Patty Gardell (teise nimega Patty Knight Gardell ja Patty Steele) tõusis kuulsuseni näitleja ja stand-up koomiksi Billy Gardelli abikaasana. Patty abikaasa haaras huvi pärast tema tunnustatud politseiniku positsiooni sitcom-telesarjas; Minu nimi on Earl. Patty ja tema mees Billy olid peaaegu aastakümneid armsas abielusuhtes, liikudes oma armuelule lähemale.

Kestvat duot on samuti õnnistatud ühe lapsega. Billy Gardelli abikaasa kohta tuleb mõista palju tegureid. Niisiis, lubage meil proovida ja edastada kogu teave Patty kohta! Kui vana on Patty Gardell?

Kui vana on Patty Gardell ?

Patty Gardell on hetkel 50-aastane. Ta sündis Ameerika Ühendriikides. Mis puutub tema vanematesse, siis Patty on Nettie Haynes Carri ja Jimi tütar. Tema ema Nettie on hästi haritud naine.

Perekond ja haridus

Ta läks Vidalia keskkooli, mille järel astus ta Augusta osariigi ülikooli. Vahetult pärast Augusta ülikooli lõpetamist õppis Nettie Ogeechee tehnikakolledžis raamatupidamist. Pealegi kasvas Patty koos oma kolme õe-vennaga. Kuni tema rahvus on seotud, on Gardell kaukaasia päritolu ja tal on Ameerika kodakondsus.

 Kes on Billy Gardelli naine Patty Gardell? 

Patty on olnud kuulus koomiku Billy abikaasana. Kuid andmeid tema karjäärisaavutuste kohta pole veel avaldatud. Seevastu tema elukaaslasel Billyl on märkimisväärne näitleja ja koomiksi elukutse. Kuid enne, kui Gardell end meelelahutusmaailma silmapaistvaks näoks seadis, tegi Gardell veidraid töid, sealhulgas veoautode mahalaadimist, kaubaaluste virnastamist, vannitubade puhastamist ja inimeste istutamist.

Vahepeal hakkas Billy esinema komöödiaklubi avatud muusika õhtutel, misjärel muutis ta osa International Thespian Society Troupe 850 koosseisust. 2000. aastal tegi Gradell oma filmi- ja teledebüüdi, esinedes filmides Grey the Rat ja The Thespian King of Queens vastavalt. Näitleja, kes on laialdaselt tunnustatud oma komöödiategelaste poolest, pälvis varakult huvi pärast seda, kui mängis filmis „Jah, kallis“. Gardell töötas hiljem kümnetes populaarsetes telesaadetes, millest kõige olulisem on teiste seas My Name Is Earl, Mike & Molly, Young Sheldon. Praegu täidab ta Robert “Bob” Wheeleri juhtpositsiooni saates Bob Hearts Abiola.

Patty Gardell ja abikaasa Billy Gardelli | Kahe aastakümne pikkune abielu 

Paar on olnud abielus peaaegu 20 aastat. Nad abiellusid 2001. aasta oktoobris. Nende abielutseremoonia toimus Californias Los Angeleses. Patty valis valge kleidi, samal ajal kui tema abikaasa Billy kandis mantlipükse. Sellest ajast peale on neil olnud mugav abielusuhe ilma konfliktideta. 1. oktoobril 2015 jagas Patty oma 14. pulmatseremoonia aastapäeva auks oma pulmatseremooniast pilti. Ta kirjutas: "Ma mainides hetkeks, kui tänulik ma olen, et tähistame meie 14. pulmatseremoonia aastapäeva koos oma keskuse Billy Gardelliga. Minu, kuidas aeg lendab! Armastan sind, B!” 

Duo on koos alates 1999. aastast

 Kuigi Patty ega tema abikaasa Billy pole pärast esimest kohtumist kunagi rääkinud, oli arusaadav, et nad on koos olnud alates 1999. aastast, pärast seda, kui Patty avaldas koos oma abikaasaga armsa pildi, tähistades 17. aastal oma 2016. sõbrapäeva. „Meie 17. sõbrapäev. Päev koos,” seisis tema pealdises. Duo kohtus üle aasta, enne kui 2001. aasta alguses-keskpaigas kihlus. Patty Gardell on ühe lapse ema 

Billy Gardelli abikaasa Patty sünnitas 2003. aastal nende esimese lapse, poja nimega William III. Kolmeliikmeline perekond ilmub sageli koos ja veedab koos oma toredat aega paljudes ainulaadsetes kohtades. 3. aastal sai Patty koos abikaasa ja pojaga Kanadas Niagara Fallsis nähtavaks. Patty Gardelli poeg elab praegu Californias Studio Citys.

Patty Gardell Net Worth 

Tema oodatav varandus on 300,000. aasta seisuga 2021 8 dollarit. Pealegi on tema abikaasa Bily netoväärtus XNUMX miljonit dollarit. Tema esineja elukutse mängib võtmepositsiooni sellises suurepärases varanduses. 

Patty Gardell Kaalulangus

Patty elukaaslane Billy oli juba väga varakult võidelnud oma lisaraskusega. Ühel hetkel kaalus näitleja isegi 350 naela. Kuid hiljem tegi Gardell palju, et oma kaalu langetada. Kõigepealt läks Billy otse toitumisspetsialisti juurde, pärast mida läbis ta lisaks kaalulangetamise koolituse. Lõpuks kaotas ta nelikümmend viis naela.

Järgige meid koheste värskenduste saamiseks

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifKbAjqmYraypYrSivsOeo6Vn